Δελτία τύπου

Αναφορικά με την τροπολογία για το τέμενος

Οι σφοδρές αντιδράσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην υπουργική τροπολογία για την ανέγερση του τεμένους στον Βοτανικό και η φαιδρή αιτιολόγηση για την άρνηση υπερψήφισής της, μας υπενθυμίζει ότι ο σεβασμός των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δεν μπορεί να είναι ζήτημα προς συζήτηση, σε μία χώρα η οποία επιθυμεί να μην είναι παρίας της Διεθνούς Κοινότητας.

Η Αθήνα είναι η μοναδική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα χωρίς τέμενος, ενώ υπάρχει ήδη ψηφισμένη νομοθεσία εδώ και πολλά χρόνια. Η κυβέρνηση οφείλει να μας ενημερώσει τι προέκυψε και απαιτείται ψήφιση τροπολογίας και όχι εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας.
Καλούμε την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου η χώρα να εναρμονιστεί με τα ισχύοντα για την προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

 

10580394 10153081778183312 944686213 n

top banner par-2

 
Copyright © 2012. www.mariayannakaki.gr | Όλα τα νέα σήμερα newspolis.gr | Designed by Shape5.com

Η επίσημη ιστοσελίδα της Μαρίας Γιαννακάκη | υποψηφιοι, Αττική, περιφέρεια, Παρέμβαση, για την Αττική, Β' Πειραιά, Κορυδαλλός, Κερατσίνι, Νίκαια, Δραπετσώνα, Αγ. Ιωάννης, Ρέντης, Πέραμα, Πειραιάς, Ανθρώπινα, δικαιώματα, LGBT, ισότητα, Εξωτερική, πολιτική, Εθνική Άμυνα, Τουρκία, Κύπρος, Κυπριακό, Ευρωπαϊκή, Ένωση, ομοφυλόφιλοι, Ρομά