Γενική Γραμματεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Δήλωση για τη ρατσιστική παραποίηση του τηλεοπτικού σποτ για την ένταξη των προσφυγόπαιδων στα σχολεία

Η Γενική Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κα Μαρία Γιαννακάκη, υπέβαλε σήμερα αναφορά στις αρμόδιες αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών αδικημάτων, σχετικά με την απαράδεκτη και μισάνθρωπη παραποίηση του τηλεοπτικού κοινωνικού μηνύματος για την ένταξη των προσφυγοπαίδων στην εκπαίδευση.

Η Πολιτεία επιδεικνύει μηδενική ανοχή στο ρατσισμό, τη μισαλλοδοξία και τη ρητορική μίσους, ιδιαίτερα όταν αυτή στρέφεται κατά παιδιών.

Κάθε ρατσιστική ενέργεια προσβάλλει βάναυσα τις θεμελιώδεις Αρχές του δημοκρατικού πολιτεύματος και τις αξίες του Ανθρωπισμού και θα βρίσκει απέναντί της την άμεση και συντεταγμένη απάντηση της Πολιτείας.

 

vlcsnap-2017-01-16-13h44m27s688

Copyright © 2012. www.mariayannakaki.gr | Όλα τα νέα σήμερα newspolis.gr | Designed by Shape5.com

Η επίσημη ιστοσελίδα της Μαρίας Γιαννακάκη | υποψηφιοι, Αττική, περιφέρεια, Παρέμβαση, για την Αττική, Β' Πειραιά, Κορυδαλλός, Κερατσίνι, Νίκαια, Δραπετσώνα, Αγ. Ιωάννης, Ρέντης, Πέραμα, Πειραιάς, Ανθρώπινα, δικαιώματα, LGBT, ισότητα, Εξωτερική, πολιτική, Εθνική Άμυνα, Τουρκία, Κύπρος, Κυπριακό, Ευρωπαϊκή, Ένωση, ομοφυλόφιλοι, Ρομά