Αρθρογραφία

Τρίτωσε το κακό, άρθρο στο anatropinews.gr

Ελάχιστα εικοσιτετράωρα μετά από την είσοδο στη Βουλή των πολιτικών επιγόνων της Χρυσής Αυγής, των οποίων το κομματικό γραφείο βρίσκεται στις φυλακές του Δομοκού και ο επικεφαλής του έσπευσε να ευχαριστήσει τον έγκλειστο καταδικασθέντα για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής Οργάνωσης, Κασιδιάρη δηλώνοντας ότι ελπίζει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του, κάλεσαν τους οπαδούς τους σε αντιδιαδήλωση εναντίον εκδήλωσης της ΛΟΑΤΚΙ Κοινότητας αποκαλώντας τα μέλη της «άρρωστους» και «ανώμαλους».

Η προεκλογική καμπάνια του Κόμματος «Σπαρτιάτες», που σημείωσαν το υψηλότερο ποσοστό τους (9,2%) στην ηλικιακή ομάδα 17-34, έγινε από τον Κασιδιάρη από τη φυλακή, με την ανοχή και την πλήρη ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ, την ίδια ώρα που σε κρατούμενους φοιτητές δεν επιτρεπόταν η παρακολούθηση διαδικτυακών μαθημάτων

Η αντιδιαδήλωση δεν πραγματοποιήθηκε, εξαιτίας των αντιδράσεων που προκλήθηκαν, αλλά, πριν ακόμη την ορκωμοσία της νέας Βουλής, πήραμε μία πρόγευση του τι πρόκειται να δούμε την επόμενη περίοδο αναφορικά με τα δικαιώματα των μειονοτήτων και των ευάλωτων ομάδων.

Το Κόμμα «Νίκη», η Δεξιά του Κυρίου, με όχημα τον χριστιανικό φονταμενταλισμό, έσπευσε, μετά την εκλογική επιτυχία να τροποποιήσει το καταστατικό του προκειμένου να μην προκαλέσει συζητήσεις.

Στην ιστοσελίδα του, ωστόσο, διαβάζουμε για τους Εβραίους, τους προδότες πολιτικούς, τη χρήση εμβρυϊκών κυτταρικών σειρών για την ανάπτυξη εμβολίων, για την «πρωτεΐνη ακίδα του κορονοϊού Sars-CoV-2 που είναι νευροτοξική και εξασθενεί τους μηχανισμούς επιδιόρθωσης του DNA».

Αναφορικά με τις αμβλώσεις: «Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα “NIKH” χαιρετίζει με ικανοποίηση και αισιοδοξία την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των Η.Π.Α. η οποία ανέτρεψε την σχετική απόφαση στην υπόθεση “Roe v. Wade”, που αναγνώρισε ως συνταγματικό δικαίωμα της γυναίκας την άμβλωση, παραβλέποντας τα δικαιώματα του κυοφορούμενου ανθρώπου. Η ως άνω ανατραπείσα, σκοταδιστική και βάναυση απόφαση, επηρέασε ιδεολογικά ολόκληρα κινήματα στην Δύση και οδήγησε στη δολοφονία εκατομμυρίων εμβρύων στον σκοτεινό βωμό της επίκλησης επίπλαστων δικαιωμάτων. Μέχρι και σήμερα είναι αμέτρητα τα κοινωνικά δράματα, με θύματα τα κυοφορούμενα έμβρυα, τις ίδιες τις γυναίκες αλλά και τους άνδρες. Η Ελλάδα το 1986 προχώρησε την νομιμοποίηση των εκτρώσεων, παρασυρμένη από την ιδεολογική ηγεμονία των επίπλαστων δικαιωμάτων. Ένα νομοθέτημα-όνειδος για την Ελλάδα του Πνεύματος, της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας, της Ζωής και της Αγάπης για τον άνθρωπο, το οποίο σήμανε την πνευματική και δημογραφική κατάρρευση της χώρας».

Ούτε η σεξουαλική αγωγή ξεφεύγει από το στόχαστρο του Κόμματος, καθώς «έχει αποδεδειγμένα καταγράψει ολέθρια αποτελέσματα για τον ψυχισμό των παιδιών σε όσες χώρες εφαρμόστηκε, με έκρηξη των φαινομένων κακοποιήσεων και ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης ανηλίκων. Στην Ελλάδα βεβαίως καμία κυβέρνηση δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να λογοδοτήσει για το αν καλλιεργεί την αρετή ή την ανηθικότητα των πολιτών της. Ιδιαιτέρως από την τωρινή κυβέρνηση, δεν θα το αναμέναμε».

Για τη «Νίκη», η ομοφυλοφιλία είναι «μόδα της εποχής, κατ’ εξοχήν επιλογή και όχι βιολογική πραγματικότητα. Όλοι όσοι ήλπιζαν επί δεκαετίες ότι θα ανακαλύψουν το γονίδιο της ομοφυλοφιλίας διαψεύστηκαν…», ενώ για τους υπερασπιστές των ΛΟΑΤΚΙ δικαιωμάτων δηλώνει: «Οι εισηγητές της καθ ’όλα απαράδεκτης αυτής νομοθεσίας, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι προασπίζονται τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, σήμερα μιλούν για τα δικαιώματα των «Λ» (λεσβιών) και των «Ο» (ομοφυλοφίλων). Αύριο είναι πιθανόν να ζητήσουν ρύθμιση της οικογένειας και για τους «Α» (αμφιφυλόφιλους); Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αιτηθούν την πολυγαμία; Τί πιο απλό από το «Γονέας 1» και «Γονέας 2» να τεθεί και «Γονέας 3»; Ας τοποθετηθούν ειλικρινά».

Φυσικά, όλα τα παραπάνω συμπληρώνονται και δένουν αρμονικά με την ξενοφοβία, η οποία καλύπτεται με τον μανδύα του φόβου για το μέλλον της οικογένειας (της ελληνικής πάντα) και το δημογραφικό: «Το ξερίζωμα του γηγενούς πληθυσμού της πατρίδας μας και η βίαιη υποκατάστασή του από εντελώς ξένο (από απόψεως πολιτισμού, καταγωγής, θρησκείας, γλώσσας) πληθυσμό δεν είναι καινούρια ιδέα. Επί δεκαετίες, κατά συρροήν παραβιάζονται τα σύνορά μας από παράνομους απρόσκλητους εποίκους, στους οποίους επιπλέον χαρίζεται ευτελώς η ελληνική ιθαγένεια. Οι τελευταίοι, ουδεμία σχέση έχουν με κατατρεγμένους δυστυχείς πρόσφυγες, απέναντι στους οποίους η ιερή ελληνική φιλοξενία είναι μέρος της Παράδοσής μας… Εγκαθιστούν, με τη σιωπηρή συνενοχή ή και ευλογία του πολιτικού συστήματος, σκληροπυρηνικά γκέτο στον τόπο προορισμού τους, επιβάλλοντας την ισλαμική σαρία, άκρως επικίνδυνες υγειονομικές συνήθειες, και την αδιανόητη για ευρωπαϊκές νοοτροπίες ζωή των χωρών, από τις οποίες δήθεν τρέχουν να ξεφύγουν».

Τα δύο παραπάνω νεοεισελθέντα κόμματα στη Βουλή έρχονται να συμπληρώσουν, μαζί με την altrightτου κ. Βελοπουλου, ένα πολύχρωμο θίασο που θα βαφτίζει τα μισαλλόδοξα κηρύγματα «άλλη ‘άποψη» και θα επικαλείται την ελευθερία του λόγου, την ώρα που στην κυβέρνηση έχουμε την κα Αλεξοπούλου που αγωνιά για τα αγέννητα παιδιά ή τον κ. Καιρίδη που από την κρίσιμη θέση του Υπουργού Μετανάστευσης θα μας αναλύει τη διαφορά των Ουκρανών προσφύγων που είναι λευκοί και Χριστιανοί σε αντίθεση με αυτούς που έρχονται από τα βάθη της Αφρικής και είναι αλλόθρησκοι.

Όσον αφορά στη φεμινιστική πολιτική, ο κ. Μητσοτάκης, στην πρώτη διακυβέρνησή του, αφού υποβάθμισε την Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων, μεταφέροντάς την από το Υπουργείο Εσωτερικών στο Υπουργείο Εργασίας, τη μετονόμασε δύο φορές. Πρώτα σε ΓΓ Οικογενειακής πολιτικής και Ισότητας των Φύλων και στη συνέχεια σε ΓΓ Δημογραφικής, Οικογενειακής πολιτικής και Ισότητας των Φύλων. Είναι σαφές ότι για την κυβέρνηση της ΝΔ, η βασική αποστολή της γυναίκας είναι να επιτελεί το ρόλο της παιδοποιητικής μηχανής στην υπηρεσία του δημογραφικού.

Αδήριτη ανάγκη η διαμόρφωση ενός ισχυρού αντιφασιστικού και αντιρατσιστικού Μετώπου που θα διατηρήσει οξυμένα τα αντανακλαστικά μας απέναντι στη μισαλλοδοξία, το σεξισμό και το ρατσισμό. Είναι πλέον σαφές ότι οι δικαστικές αποφάσεις και τα διοικητικά μέτρα δεν αρκούν. Ο φασισμός οφείλει να πάρει την απάντησή τους στους δρόμους και τις γειτονιές και να ηττηθεί πολιτικά και ιδεολογικά.

Copyright © 2012. www.mariayannakaki.gr | Όλα τα νέα σήμερα newspolis.gr | Designed by Shape5.com

Η επίσημη ιστοσελίδα της Μαρίας Γιαννακάκη | υποψηφιοι, Αττική, περιφέρεια, Παρέμβαση, για την Αττική, Β' Πειραιά, Κορυδαλλός, Κερατσίνι, Νίκαια, Δραπετσώνα, Αγ. Ιωάννης, Ρέντης, Πέραμα, Πειραιάς, Ανθρώπινα, δικαιώματα, LGBT, ισότητα, Εξωτερική, πολιτική, Εθνική Άμυνα, Τουρκία, Κύπρος, Κυπριακό, Ευρωπαϊκή, Ένωση, ομοφυλόφιλοι, Ρομά